Property Cloud SL B42692517 driver nettstedet 5Real-Estate.com , som tilbyr eiendomstjenester.
Denne siden brukes til å informere besøkende på nettstedet om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personlig informasjon hvis noen bestemte seg for å bruke tjenesten vår.
Hvis du velger å bruke tjenesten vår, godtar du innsamling og bruk av informasjon i forhold til denne policyen. Personopplysningene vi samler inn brukes til å tilby og forbedre tjenesten. Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen.
Begrepene som brukes i denne personvernerklæringen har samme betydning som i våre vilkår og betingelser, som er tilgjengelig på 5real-estate.com , med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen.
Informasjonsinnsamling og bruk
For en bedre opplevelse mens du bruker tjenesten vår, kan vi kreve at du gir oss visse personlig identifiserbare opplysninger, inkludert men ikke begrenset til ditt navn, telefonnummer og postadresse. Informasjonen vi samler inn vil bli brukt til å kontakte eller identifisere deg.
Logg data
Vi ønsker å informere deg om at når du besøker tjenesten vår, samler vi inn informasjon som nettleseren din sender til oss som kalles loggdata. Disse loggdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokoll ("IP")-adresse, nettleserversjon, sider i tjenesten vår som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tiden brukt på disse sidene og annen statistikk.
Informasjonskapsler
Informasjonskapsler er filer med små mengder data som vanligvis brukes som en anonym unik identifikator. Disse sendes til nettleseren din fra nettstedet du besøker og lagres på datamaskinens harddisk.
Nettstedet vårt bruker disse "informasjonskapslene" for å samle informasjon og forbedre tjenesten vår. Du har muligheten til å enten godta eller avslå disse informasjonskapslene, og vite når en informasjonskapsel sendes til datamaskinen din. Hvis du velger å nekte våre informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av tjenesten vår.
Tjenestetilbydere
Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner på grunn av følgende årsaker:

For å lette tjenesten vår;

For å yte tjenesten på våre vegne;

For å utføre tjenesterelaterte tjenester; eller

For å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Vi ønsker å informere våre tjenestebrukere om at disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon. Årsaken er å utføre oppgavene som er tildelt dem på våre vegne. De er imidlertid forpliktet til ikke å avsløre eller bruke informasjonen til andre formål.
Sikkerhet
Vi verdsetter din tillit til å gi oss din personlige informasjon, og derfor streber vi etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte den. Men husk at ingen metode for overføring over internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker og pålitelig, og vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhet.
Lenker til andre nettsteder
Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder. Hvis du klikker på en tredjepartslink, blir du dirigert til det nettstedet. Merk at disse eksterne sidene ikke drives av oss. Derfor anbefaler vi deg på det sterkeste å lese personvernreglene til disse nettstedene. Vi har ingen kontroll over, og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til noen tredjeparts nettsteder eller tjenester.
Barns personvern
Tjenestene våre henvender seg ikke til noen under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. I tilfelle vi oppdager at et barn under 13 år har gitt oss personlig informasjon, sletter vi dette umiddelbart fra våre servere. Hvis du er forelder eller foresatt og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss slik at vi kan gjøre nødvendige handlinger.
Endringer i denne personvernerklæringen
Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Derfor anbefaler vi deg å gå gjennom denne siden med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden. Disse endringene trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.
Kontakt oss
Hvis du har spørsmål eller forslag om vår personvernerklæring, ikke nøl med å kontakte oss.